WELKOM OP MIJN WEBSITE

Mijn naam is JODY, ik woon en werk in Apeldoorn. Mijn opleiding tot allround nagelstyliste heb ik gevolgd bij Best Nails in Apeldoorn Ik werk uitsluitend met de producten van het merk Young Nails en OPI .

Verzorgde handen met mooie en vakkundig verzorgde nagels zijn een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid. Bovendien geeft u dit extra uitstraling.

Nagelsalon Jody is gespecialiseerd in handverzorging en het aanbrengen van kunstnagels op handen en voeten.Helaas heeft niet iedereen mooie sterke nagels van zichzelf. Vaak breken of splijten uw nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt.Als u ook mooie (kunst)nagels wilt dan bent u bij ons aan het juiste adres

In mijn salon kunt u terecht voor werkelijk alle soorten kunstnagels. Omdat iedereen andere nagels heeft wordt de behandeling afgestemd op de individuele klant. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn uw wensen ?

U kunt onder andere kiezen uit:

    * Acrylnagels

    * Gelnagels

    * Manicure

    * Nailart

Uiteraard volg ik de laatste trends op het gebied van nagelstyling.

Om goed verzorgde nagels te houden is het noodzakelijk om elke drie tot vier weken terug te komen naar de salon voor een nabehandeling.

Ook ben ik gespecialiseerd in het corrigeren van afgebeten nagels, nagels die omlaag of omhoog groeien, scheve-, misvormde- of ribbelnagels. Bij deze probleemnagels moet wel worden uitgegaan van minimaal één nabehandeling per twee a drie weken.

Tevens zet ik ook nagels met gekleurd acryl en doe heel veel aan nail-art.

Steeds vaker zie je ook dat de teennagels met acryl worden behandeld. Op dit moment is dit in Amerika al de gewoonste zaak van de wereld.

Iedereen wilt toch ook mooie teennagels ? De behandeling van de teennagels kan worden aangevuld met een schoonheidsbehandeling voor de voeten. Bij deze behandelingen moet u denken aan een warm voetenbad, scrubben en onderbeenmassages .

Ik werk volgens afspraak waardoor ik de klant de tijd kan geven die gewenst is.

Op mijn website vindt u informatie over de behandelingen die ik u kan aanbieden. Mocht u hierover vragen hebben of een afspraak willen maken voor een behandeling,dan kunt u mij bellen op telefoonnummer 06 34871588

 

Met vriendelijke groet,
Jody