ACRYLNAGELS

Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Door het samenvoegen wordt de acryl kneedbaar en kan het met een kwast op de nagel verdeeld worden. De acryl hard direct (zonder uv-lamp) uit. Vervolgens worden de acrylnagels gevijld en afgewerkt met een nagelversteviger (overlay).

Bij een nieuwe set Acrylnagels worden de natuurlijke nagels verlengd, door op de nagels een kunstnageltip aan te brengen en deze op maat te knippen en te vijlen. Op de kunstnageltip wordt een dun laagje acryl aangebracht. De verlenging kan overigens ook met een sjabloon.


Uw eigen nagels groeien natuurlijk gewoon verder onder uw acrylnagels. Dat is ook de reden waarom u na ca. 3-4 weken terug moet komen, om de nagels weer op te laten vullen. De uitgegroeide acrylnagels worden dan weer netjes afgevijld en worden voorzien van een nieuwe laag acryl, zodat de acrylnagels weer mooi en stevig zijn. Wanneer u uw acrylnagels regelmatig (om de ca. 3-4 weken) laat opvullen en verzorgen, hoeft u niet iedere keer een nieuwe acrylnagelset aan te schaffen.


Voordelen Acrylnagels t.o.v. Gelnagels:
* Acrylnagels zijn harder en steviger
* Acrylnagels hoeven niet onder een uv-lamp uit te harden


Met Gelnagels of Acrylnagels kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden blijven uitoefenen, echter houd er rekening mee dat uw nagels (meestal) langer zijn dan u gewend bent en dat ze bij overbelasting en/of bij gebruik van verkeerde chemicaliŽn kunnen loslaten.

 

ę TERUG